ماهی کباب تقریبا از آن دسته غذاهای دریـایی هست که همـه افراد بـه ان علاقمند هستند. کباب ماهی طلال این غذای خوشمزه را بیشتر مـی توانید درون رستوران های معروف مـیل کنید کـه با این آموزش آشپزی مـی توانید ماهی کبابی خوشمزه خود را درون منزل تهیـه و سرو نمایید.

مواد لازم ماهی کباب

فیله ماهی :•: 1 کیلو

روغن مایع :•: 1/4 پیمانـه

آبلیمو :•: 6 قاشق غذاخوری

آب پیـاز :•: 6 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده :•: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز :•: بـه مـیزان لازم

آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کباب خوشمزه و مجلسی درون منزل

طرز تهیـه ماهی کباب

برای تهیـه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و بشکل مستطیل یـا مربع بزرگ برش دهید.سپس درون کاسه ای بزرگ روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و آب پیـاز و نمک،فلفل قرمز و زعفران دم کرده

(بجای زعفران مـیتوانید از فلفل قرمز،زردچوبه وپودر سیر بریزید و دیگر از ریختن آب پیـاز صرف نظر کنید) را نیز بـه آن بیفزایید و تکه های ماهی ها را درون کاسه بریزید و آنـها را زیر ورو کنید

تا مواد بـه تمام تکه ماهی ها برود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال بگذارید که تا طعم مایع بـه خورد تکه ماهی ها برود.

ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را بـه سیخ بکشید و  روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کبابی از روی آتش،کمـی کره ذوب شده را با قلمو روی ماهی ها بکشید.

(اگر تمایل داشتید) و سپس با سیخ درون دیس تزئین شده با گوجه فرنگی،خیـار شور،جعفری،لیمو…بگذارید و با پلو نوش جان کنید. کباب ماهی طلال دوستان عزیزم اگر تمایل دارید ماهی کباب شما یک طعم ایده آل بدهد

1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4ق چ فلفل سیـاه آسیـاب شده،2ق چ گلپر خشک را با هم مخلوط کنید و برای ماهی کباب یـا گوشت های کبابی تان از آن استفاده کنید و تفاوت طعم را احساس کنید(ارزش یکبار امتحان را دارد)

آموزش طرز تهیـه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل

: کباب ماهی طلال ، کباب ماهی طلال




[آموزش طرز تهیـه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 10 Jul 2018 12:03:00 +0000