آموزش آشپزی و دستور تهیـه بادمجان شکم پر تبریزی قارنی یـاریخ

مواد لازم بادمجان شکم پر تبریز

:◊: بادمجان قایقی شکل :◊: 6 عدد :◊:

:◊: سیر :◊: 10 حبه متوسط :◊:

:◊: پیـاز ریزشده :◊: یک عدد :◊:

:◊: گوشت چرخ کرده :◊: 250 گرم :◊:

:◊: گوجه فرنگی سفت :◊: 2 عدد :◊:

:◊: جعفری ساطوری :◊: 3 قاشق سوپخوری :◊:

:◊: رب گوجه فرنگی، طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده نمک و روغن مایع :◊: بـه مـیزان کافی :◊:

طرز تهیـه بادمجان شکم پر تبریز

برای تهیـه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان ها را بـه صورت راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان مـیدیم مثل نون باگت کـه برا ساندویج برش مـی زنیم بعد اون ها رو 2 ساعت تو آب نمک مـی خوابونیم که تا تلخی آن گرفته شود بعدش شسته خشک کرده و در روغن مایع سرخ مـی کنیم و کنار مـی گذاریم.

سیر ها رو خلال مـی کنیم و یـه تفت کوچولوتو روغن مایع مـیدیم توجه کنید کـه رنگش مطلقا نباید عوض بشـه، پوست گوجه فرنگی ها رو مـی کنیم، مغزشون رو خالی مـی کنیم و گوشت اونـها رو ریز خرد مـی کنیم

تو همون ظرفی کـه سیر را تفت دادیم پیـاز رو تفت مـیدیم بعد گوشت رو بهش اضافه مـی کنیم بعد از کمـی تفت دادن، رب، مغز گوجه فرنگی ها و نصف لیوان آب رو اضافه مـی کنیم

و درون ظرف رو مـی گذاریم که تا گوشت کاملا پخته بشـه فقط یـه نکته هست و اونم اینـه کـه رنگ این مخلوط حتما کاملا قرمز باشـه بـه عبارتی ربش یـه خورده زیـادتر از بقیـه غذاهاست بعد از رو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط مـی کنیم

از مخلوط آماده داخل بادمجان ها پرکرده و اونـها رو داخل ماهیتابه مـی چینیم از روغن قرمزی کـه از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته درون ماهیتابه رو مـیذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یـه 20 دقیقه ای مـیذاریم که تا غذا جابیفته و بعد سروش مـی کنیم البته من این مرحله جا افتادگی رو یـه بار تو فرهم انجام دادم اونم خوب درون اومد.

طرز تهیـه بادمجان شکم پر و دستور قارنی یـاریخ با گوشت چرخ کرده

. طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده . طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده : طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده




[طرز تهیـه بادمجان شکم پر و دستور قارنی یـاریخ با گوشت چرخ کرده طرز تهیه سالاد بادمجان سرخ کرده]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 17 Jul 2018 10:43:00 +0000